CanalCom Kft.

A CanalCom Kft. 2013-ban szakmai összefogás eredményeként, magán vállalkozásként alakult, azzal a szándékkal, hogy a hazai és nemzetközi távközlési piac üzleti szegmensét és a lakosságot kiszolgáló szereplőit magas műszaki színvonalú, igényeikhez maximálisan illeszkedő gerinchálózati és ügyféloldali aktív és passzív szolgáltatásokkal lássa el. A cég tevékenysége elsődleges prioritásként a közvetlen ügyfélkiszolgálás és viszonteladói piacon történő értékesítés.

A távközlési szolgáltatóktól független vállalkozásként alapvető célunk, hogy a vevői igények alapján kiválasszuk a legoptimálisabb megoldást. Szolgáltatásainkat a távközlési piac minősített, megbízható partnereinek segítségével nyújtjuk, amely garancia a kiváló ár/érték arányra és megbízható minőségre.

Napjainkra a CanalCom Kft. ismert szereplője a magyarországi távközlési B2B és nagykereskedelemi piacnak. Cégünk kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik a távközlési piac szereplőivel. Az optikai sötétszál bérleti szolgáltatásokon felül cégünk széleskörű outsource/albérleti megoldásokat kínál beleértve IP, SDH, DWDM és Ethernet alapú szolgáltatásokat. Cégünk szolgáltatásai nem csak Magyarországra korlátozódnak, hanem elérhetőek a közép-európai régió országaiban is. Pl. Bulgária, Szerbia, Románia.

A jelenlegi piacon a konvencionális építési technológiáknál biztonságosabb, gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást kínálunk ügyfeleink részére a szennyvízcsatorna hálózatban épített optikai hálózatunkkal.

Telekommunikációs megoldásokat kínálunk az alapinfrastruktúra bérbeadásától a komplex távközlési szolgáltatásokig, elsősorban Budapesten és környékén. Kiválóan felkészült, magasan képzett munkatársaink testre szabott megoldásokat nyújtanak az ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Alapinfrastruktúra és adatkommunikációs szolgáltatásaink hátterét kiterjedt alépítmény hálózatunk, valamint optikai kábelhálózatunk biztosítja.

A gerincirányokat kiegészítő elérési hálózat sűrűsége Budapest kerületeiben a legnagyobb (≈ 4 000 km), így kedvező lehetőséget tudunk kínálni e frekventált terület kiszolgálásához.

Hálózatunk a fővárosi és a nagyvárosok szennyvízcsatorna hálózat szinte teljes területét lefedi, e különleges helyszínen, valamint a teljes szennyvízhálózat nyomvonala mentén cégünk rendelkezik a távközlési szolgáltatások alapját képező hálózatok megvalósítását lehetővé tévő vonaljogokkal.

Az ügyféligényekre való gyors reagálást, valamint az esetenként jelentkező meghibásodások gyors behatárolását felkészült szakembereink biztosítják. Hálózatunk és szolgáltatásaink megbízhatóságát növeli a topológiai és eszköz redundancia együttes alkalmazása.

Tevékenységi körünk, aktív és passzív távközlési hálózaton:

  • Hálózat és átviteltechnika tervezése.
  • Hálózat és átviteltechnika építése, beüzemelése.
  • Hálózat és átviteltechnika üzemeltetése.
  • Hálózat és átviteltechnika hibaelhárítása.

Alap Szolgáltatásaink

Kábel és kábelhely bérlet: Távközlési kábelek elhelyezésére alkalmas alépítmény bérbe adása, fenntartása, hibaelhárítása. Igény szerint Ügyfél saját tulajdonú kábelhálózatának kiépítése, karbantartása, hibaelhárítása.

– Sötétszál bérlet: Passzív optikai összeköttetés biztosítása, fenntartása, hibaelhárítása. Műszaki lehetőségek függvényében kétirányú független elérés kialakításával redundancia biztosítása.

– Menedzselt bérelt vonali szolgáltatás: Adatátviteli szolgáltatás, igényelt végpontok között, meghatározott sávszélességen, szabványos interfészeken, redundáns hozzáféréssel emelt szintű rendelkezésre állás biztosítása.

– Magánhálózat vagy Dedikált hálózatok: Az ügyfél egyedi telekommunikációs igényeit kiszolgáló, független távközlési hálózat kiépítése, üzemeltetése, karbantartása, hibaelhárítása. A hálózat erőforrásaival az ügyfél gazdálkodik.

– Szélessávú szolgáltatás: Virtuális magánhálózati szolgáltatás nyújtása Ethernet alapú adatátviteli hálózaton.

Igény szerint kihelyezett hálózatfelügyeleti terminált biztosítunk.

– Telekommunikációs Outsourcing: Ügyfeleink saját, vagy bérelt távközlési eszközparkjának, ill. infrastruktúrájának üzemeltetése.

– Szélessávú szolgáltatás: Virtuális magánhálózati szolgáltatás nyújtása Ethernet alapú adatátviteli hálózaton.

Szolgáltatás osztályok:

– Delay sensitive:Videó vagy VoIP valós idejű, garantált sávszélességű összeköttetés

– Bussiness critical: Garantált/nem garantált sávszélességű összeköttetés

– Normal: Nem garantált sávszélességű összeköttetés

– WIFI szélessávú szolgáltatás

 

Nem nyilvános vezeték nélküli WiFi szélessávú (WLAN) szolgáltatás.

– Kolokációs szolgáltatás

Ügyfeleink távközlési és informatikai eszközeinek géptermi elhelyezés biztosítása. Teljes rack szekrények, akár szekrényen belüli hely bérlésével, 365/366 napban 24 órás operátori szolgáltatás.

– Alközponti szolgáltatás (közvetített szolgáltatás)

Megrendelőink belső telefon összeköttetéseinek biztosítása. A szolgáltatás magában foglalja a hálózati infrastruktúra, a vonal és a rendszeresített analóg, digitális vagy IP rendszerkészülék biztosítását is.

– Internet szolgáltatás (közvetített szolgáltatás)

A CanalCom Kft. partnere által nyújtott internet szolgáltatás továbbértékesítése. Feltétele, hogy az internet szolgáltató és a CanalCom Kft. között létrejöjjön a szolgáltatás továbbértékesítéséről szóló szerződés.

Csak az alábbi szolgáltatásokkal együtt értékesíthető:

Menedzselt bérelt vonali szolgáltatás.

Magánhálózat vagy Dedikált hálózatok.

Szélessávú szolgáltatás.

WIFI szélessávú szolgáltatás.

Minősítési eljáráshoz kérje részletes referencia listánkat!

Cím: 2040 Budaörs, Szabadság út 397-399.
E-mail: info@canalcom.hu
Közmű adatszolgáltatás: kozmu@canalcom.hu
Adószám: 24741268-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-213712
Bank: K&H 10401055-50526690-55751017
www.canalcom.hu

Gyorsabb, költséghatékonyabb, biztonságosabb megoldást kínálunk szennyvízcsatorna hálózatba épített optikai hálózatunkkal.

Gyorsabb, költséghatékonyabb, biztonságosabb megoldást kínálunk szennyvízcsatorna hálózatba épített optikai hálózatunkkal.